Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA


Naročila sprejemamo po elektronski pošti barve@sitotisk.net ali po telefonu 01 54 22300.

Vljudno vabljeni tudi, da se pri nas oglasite osebno na naslovu GAJCOM d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje.
 

PODATKI O PODJETJU

firma: GAJCOM d.o.o.

naslov: Pot heroja Trtnika 14, 1261 Ljubljana Dobrunje,

smo davčni zavezanci, id. št za ddv: SI 11314532

 matična številka: 5786312000,

datum ustanovitve: 3.5.1993,

Srg številka: 2010/45949

 

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 7h do 15h.

 

NAČINI NAROČANJA:

- osebno v tiskarni

- po telefonu 01/54 22 300

- preko e-pošte gajcom@sitotisk.net

- preko spletne trgovine barve.sitotisk.net

 
Naročanje preko spletne trgovine:
1. Izberite izdelek.
2. Vpišite količino izdelkov in vnos potrdite s pritiskom na gumb V košarico.
3. Izbrane izdelke lahko kadarkoli pregledate v zavihku Košarica.
4. Ko želite nakup zaključiti, kliknete gumb Na blagajno. Še enkrat pregledate naročilo in ga potrdite s klikom na gumb Naročilo.
5. Naročilo lahko sprovedete tako, da se prijavite (Ustvari račun), pri čemer se bodo vsi vaši podatki shranili in jih boste lahko uporabili pri svojem naslednjem naročilu.
Če ne želite, da se vaši podatki shranijo, pa lahko naročilo opravite tudi kot gost. V tem primer boste morali ob naslednjem naročilu vse podatke vnašati znova.
Program bo od vas zahteval vse potrebne podatke za pošiljanje naročila, e-naslov in telefon, ki ju bomo uporabili v primeru, da bomo glede vašega naročila potrebovali6dodatne informacije.
6. Hranjenje podatkov: podatki o vašem naročilu bodo v shranjeni v sistem e-trgovine barvezsitotisk.net. Pogodba (račun) bo priložena naročenim izdelkom v pisni obliki oz. poslana po pošti. Vaše podatke bomo uporabili zgolj za obveščanje o statusu naročila in za pošiljanje.
7. Rok obdelave naročila: Vaše naročilo bo obdelano v 1-3 delovnih dneh. V tem času bomo vaše naročilo potrdili oz. vam sporočili, kdaj bodo naročeni izdelki pripravljeno za odpremo.
Če si med obdelavo naročila premislite in želite karkoli spremeniti, nam to čim prej javite in naročilo bomo popravili.
8. Prevzem in dostava: Izdelke vam pošljemo po pošti v 1 do 15 delovnih dneh, lahko pa jih prevzamete tudi osebno v tiskarni.
9. Način plačila: Plačate lahko s univerzalnim plačilnim nalogom  UPN (po predračunu) 
ali ob osebnem prevzemu z gotovino. Plačilo s karticami za zdaj ni mogoče.
10. Garancija: vsi izdelki so kakovostni. Če naletite na izdelek z napako, ga lahko vrnete. Izdelek bomo popravili, zamenjali, ali vam vrnili denar. Reklamacije upoštevamo izključno ob vrnitvi celotne količine potiskanih izdelkov oz. izdelkov z napako v originalni (lahko odprti) embalaži, v roku 8 dni po prevzemu. Na tehnične izdelke (tiskalniki, preše ...) velja garancijski rok 1 leto od dneva nakupa.
11. Cene: Redne cene v spletni trgovini veljajo v trenutku oddaje naročila. Če se cena na dan naročila spremeni, omogočimo kupcu nakup po ceni, ki je zanj ugodnejša.
12. DDV: Vse cene v spletni trgovini barve.sitotisk.net so brez ddv, saj so veleprodajne. Vsem cenam morate prišteti 22 % ddv. Gajcom d.o.o. je davčni zavezanec.
13.a Spletne cene: Spletne cene veljajo za vse izdelke, ki so trenutno aktualni in vam jih želimo ponuditi po nižji, akcijski ceni. 
Spletne cene izbiramo po lastni presoji in zanje veljajo enaki pogoji kot za vse ostale izdelke. Spletne cene so časovno omejene. Spletne cene veljajo izključno za nakup preko spletne trgovine.
13.b Stroški odpreme blaga. V primeru naročila do 50 eur brez ddv si pridržujemo pravico do zaračunavanja stroškov odpreme blaga.
14.a Pravica do odstopa od pogodbe (fizične osebe): Skladno s 43. čl. Zakona o varstvu potrošnikov ima kupec (fizična oseba) pravico do odstopa od pogodbe v 14 dneh, ne da bi navedel razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora kupec nepoškodovanega vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Pravica do ostopa od pogodbe velja za vse izdelke, ki niso potiskani ali drugače dodelani in so dobavljeni neposredno iz našega skladišča. Pravica do odstopa od pogodbe ne velja za izdelke, ki so dobavljeni posebej po vašem naročilu (jih uvozimo posebej za vas) in/ali potiskani.
14.b Pravica do odstopa od pogodbe (pravne osebe): Spletna trgovina sitotisk.net je namenjena zgolj prodaji B2B, torej pravnim osebam. Vračila niso možna, razen v primeru, da gre za reklamacijo blaga. 
15. Reklamacije: Reklamacije sprejemamo izključno ob predložitvi reklamiranega blaga v celoti in v originalni embalaži, in kopije računa.
16. Bistvene lastnosti blaga in storitve: V spletni trgovini so predstavljeni samo preizkušeni, kakovostni izdelki, ki zadovoljujejo vse trenutno veljavne standarde.
17. Zaloga: Ponudba v spletni trgovini je informativna, zaloga ni konstantna.
18. O naših storitvah: tiskamo samo na izdelke, kupljene pri nas. Izjemoma potiskamo tudi prinešene izdelke, vendar za tisk na prinešene izdelke ne jamčimo. Kadar kupec sam dobavi izdelke v tisk, mora upoštevati kalo 3 % po poziciji, pri zahtevnejših večbarvnih tiskih tudi več. Tiskamo na podlagi potrjenega delovnega naloga. Vzorec izdelamo na zahtevo stranke in ga računamo po ceniku.
Če kupec s končnim izdelkom ni zadovoljen, čeprav je delovni nalog in/ali vzorec potrdil, reklamacije ne moremo
sprejeti. Za obstojnost tiska na prinešene izdelke ne jamčimo.
 
19. Opozorilo: Slike so simbolične.
20. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in cen brez predhodne napovedi.
 

MOŽNOST IZVENSODNEGA REŠEVANJA POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Garderoba d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.